Witgoed en woninginrichting

Reparatie vaatwasser

Doet uw vaatwasser het niet meer of werkt hij niet zoals het hoort? Dan is het tijd om een expert in te schakelen voor de reparatie van uw vaatwasser! Bij Stolk & Zonen bent u aan het juiste adres voor de reparatie van uw vaatwasser.

Professionele monteur

Mocht u problemen ondervinden met uw vaatwasser en weet u niet hoe u dit kunt aanpakken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze monteur komt zo snel mogelijk bij u langs om u te helpen bij de problemen met uw vaatwasser. Onze monteurs beschikken over kennis en ervaring voor de reparatie van uw vaatwasser. Zo kunt u snel weer genieten van een goedwerkende vaatwasser!

Nieuwe onderdelen vaatwasser

Het kan voorkomen dat een onderdeel van uw vaatwasser aan vervanging toe is.Wij kunnen u hierbij helpen door het onderdeel eenvoudig te bestellen en vervolgens te vervangen. Er is geen vaatwasser die onze monteurs niet kunnen repareren!

Uw vaatwasser laten repareren?

Wacht niet langer met het laten repareren van uw vaatwasser! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@stolkzonen.nl of te bellen naar 06-53657365. Zorg er wel voor dat u beschikt over alle benodigde informatie over uw vaatwasser zoals het merk, productienummer, serienummer en de leeftijd van de apparatuur. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen!

reparatie vaatwasser

Meld u aan voor onze nieuwsbrief