Witgoed en woninginrichting

Reparatie wasmachines

Heeft u problemen met uw wasmachine? Maakt de wasmachine een gek geluid, lekt de wasmachine of doet hij het helemaal niet meer? Schakel dan onze hulp in! Wij hebben al jarenlange ervaring met wasmachines en weten als geen ander hoe we u hierbij het beste kunnen helpen.

Problemen met uw wasmachine?

Bent u net tot de ontdekking gekomen dat uw wasmachine het ineens niet meer doet of heeft u al langer problemen met uw wasmachine? Wij kunnen u hierbij uitstekend helpen. Onze expertskomen zo snel mogelijk bij u langs om te kijken wat het probleem is en hoe ze u hier het beste bij kunnen helpen.

Snel van uw wasmachineproblemen af

Naast het analyseren van uw problemen, stellen we ook een eerlijk advies op. Na goedkeuring beginnen we met de reparatie van uw wasmachine. Onze experts hebben ervaring met verschillende merken en modellen wasmachines. Zo bent u altijd snel van uw wasmachineproblemen af!

wasmachine reparatie

Onderdelen wasmachines

Wij beschikken over vele verschillende onderdelen van diverse modellen wasmachines. Moet er een bepaald onderdeel van uw wasmachine vervangen worden? Dan kunnen we deze eenvoudig voor u bestellen of uit onze voorraad halen. Zo hoeft u deze niet apart bij een ander bedrijf te bestellen.

Professionele monteurs

Onze monteurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en de juiste kennis voor het repareren van uw wasmachine. Daarnaast doen ze aan nascholing waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en modellen betreft wasmachines.

Onderhoud

Heeft u het idee dat uw wasmachine niet meer optimaal presteert? Dan kan het zijn dat uw wasmachine wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken. Wij verzorgen ook graag de onderhoud van uw wasmachine.

Uw machines laten repareren

Heeft u hulp nodig bij de reparatie van uw wasmachine? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 06-53657365 of een mailtje te sturen naar info@stolkzonen.nl. Benoem daarbij altijd het merk, productienummer, serienummer, leeftijd apparaat, uw naam, telefoonnummer en e-mailadres zodat wij u meteen kunnen helpen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief