Witgoed en woninginrichting

Stolk & Zonen voor al uw witgoed reparatie

Stolk & Zonen is de witgoeddealer in Lelystad. Bent u op zoek naar een monteur die uw witgoed kan repareren? Dan bent u bij Stolk & Zonen aan het juiste adres. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle soorten witgoed, zoals een wasmachine, vaatwasser,droger, koelkast, vriezer, oven, fornuis en afzuigkap.

Vakkundige monteurs

Heeft u problemen met een witgoedapparaat? Neem dan contactmet ons op. Dan komt een ervaren monteur uw kant op voor de reparatie van de apparatuur. Onze monteurs hebben ervaring in alle soorten witgoed reparaties. Jaarlijks krijgen onze monteurs bijscholing om up-to-date te blijven over allenieuwe apparatuur. Hierdoor zijn zij op de hoogte van alle nieuwe technieken om u goed van dienst te zijn.

Vervangbare onderdelen

Het kan voorkomen dat een onderdeel van uw witgoed aan vervanging toe is. Ook hierbij kunnen wij u helpen door het onderdeel te bestellen en te vervangen voor u. Ongeacht het merk of type product, kunnen onze monteurs uw apparatuur weer aan het werk zetten!

Uw witgoed laten repareren?

Wij begrijpen dat het vervelend is als uw witgoed niet meer werkt. Wacht niet te lang en schakel ons in om u snel van dienst te kunnen zijn. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen naar 0653657365 of een mailtje te sturen naar info@stolkzonen.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief