Witgoed en woninginrichting

Stolk & Zonen Witgoed in Lelystad

Woont u in omgeving Lelystad en bent u op zoek naar witgoed? Bij Stolk & Zonen bent u dan aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast, vriezer,oven, afzuigkap of een fornuis, bij Stolk & Zonen in Lelystad vindt u het!

Uw witgoeddealer in Lelystad

Wij zijn dealer van alle bekende witgoedmerken, zoals Siemens, Liebherr en AEG. Als u op zoek bent naar een bepaald witgoedapparatuur hebben wij altijd het juiste. We bieden u een uitgebreid assortiment in witgoed, zoals wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en vriezers. En mochten we een bepaald model niet op voorraad hebben, kunnen we deze altijd voor u bestellen.

Onze showroom in Lelystad

Onze showroom is gevestigd in Lelystad, waar onze witgoedapparaten allemaal staat opgesteld. Als u langs komt kunt u uitgebreid onze diverse apparaten, merken en modellen bekijken. Wij leveren alles op het gebied van witgoed. Daarnaast staan onze experts voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze betreft witgoed.

Extra service

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om het apparatuur in te laten bouwen. Bent u er niet zeker van of het inbouwapparatuur wel in uw keuken past? Als extra service komen wij dan vrijblijvend bij u langs om uw huidige keuken bekijken. Daarbij adviseren we u wat het beste bij uw keuken past.

Assortiment onderdelen

Naast het witgoedapparatuur dat wij verkopen, hebben we ook diverse onderdelen betreft witgoed. U kunt hierbij denken aan een gasslang, stofzuigerzakken, koppelingen, een ontkalker voor een koffiezetapparaat etc. Een witgoedapparaat is bij ons altijd compleet te verkrijgen.

Als u bij ons niet slaagt, slaagt u nergens!

Wij hebben de witgoedapparaten, de kennis en de diverse onderdelen in onze showroom in Lelystad om u uitstekend te kunnen helpen. ‘Als u bij ons niet slaagt, slaagt u nergens!’, is niet voor niets ons motto. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief