Witgoed en woninginrichting

Wasmachine monteur bij Stolk & Zonen

Ondervindt u problemen met uw wasmachine? Maakt het een gek geluid of werkt deze helemaal niet meer? Schakel dan onze hulp in voor de reparatie van uw wasmachine! Wij hebben jarenlange ervaring met wasmachines en kunnen u een goedwerkende wasmachine garanderen!

Reparatie wasmachine

Het kan erg vervelend zijn als uw wasmachine niet meer zijn werk doet. Vooral als u een groot gezin heeft en er veel gewassen moet worden. Maar geen zorgen! Stolk & Zonen helpt u graag om zo snel mogelijk uw wasmachine weer aan de draai te krijgen. Dit doen wij ongeacht het merk of productietype. Onze monteur komt eerst langs om te kijken wat het probleem is. Nadat het probleem duidelijk is, zal de monteur uw wasmachine repareren in overleg met u.

Onze monteurs

Stolk & Zonen is gespecialiseerd in de reparatie van wasmachines. Onze monteurs zijn expert op het gebied van wasmachines en de reparatie daarvan. U kunt van onze monteurs een professionele werkwijze verwachten. Daarnaast garanderen wij dat uw wasmachine beter zal werken dan voorheen!

Wasmachine laten repareren

Heeft u hulp nodig bij de reparatie van uw wasmachine? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0653657365 of een mailtje te sturen naar info@stolkzonen.nl. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van het merk, productienummer, serienummer en de leeftijd van de wasmachine, zodat wij u direct kunnen helpen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief