Witgoed en woninginrichting

Woningstoffering Lelystad

Gaat u binnenkort uw woning (her)inrichten en bent u op zoek naar de juiste stoffering hiervoor? Neem dan zeker een kijkje bij Stolk & Zonen. Wij hebben diverse soorten woningstoffering in Lelystad. Denk hierbij aan een laminaat, PVC-stroken, vinyl vloeren, tapijten, overgordijnen, vitrages, binnen– en buitenzonwering en tot slot matten van diverse soorten en maten. Wij kunnen alle soorten woningstoffering voor u regelen.

Diverse vloeren

Stolk & Zonen heeft diverse soorten vloeren die geschikt zijn voor iedere woning. Denk hierbij aan laminaatvloeren, vinylvloeren en pvc-stroken. Laminaatvloeren zijn vochtbestendig en slijtagebestendig. Ze hebben een lange levensduur en zien er prachtig uit in woonkamers en slaapkamers. Vinylvloeren hebben prachtige dessins en zijn eenvoudig in onderhoud. Pvc-vloeren zijn toepasbaar in alle soorten ruimtes. Ook te gebruiken voor zakelijke doeleinden, zoals een winkel, kantoorruimte en garages.

Gordijnen en vitrages

Overgordijnen zijn de perfecte eyecatchers voor iedere woning. Ook al heb je de mooiste meubels of accessoires, gordijnen zijn de belangrijkste sfeermakers in huis. Het zorgt voor een complete en mooie uitstraling van uw woning. Daarnaast zijn overgordijnen in verschillende stoffen te verkrijgen bij ons. Denk hierbij aan materialen, zoals katoen, linnen, velours of satijn. Uw materiaalkeuze zorgt ook voor een bepaalde sfeer in uw woning. Vitrages zijn ideaal voor uw privacy, daarnaast houden ze zonnestralen tegen en zijn toepasbaar in iedere woning. We maken deze dan ook graag op maat voor u.

Binnen- en buitenzonwering

Stolk & Zonen heeft verschillende binnen- en buitenzonwering in het assortiment. Bij buitenzonwering kunt u denken aan rolluiken, screens, knikarmschermen en uitvalschermen. Elke buitenzonwering heeft zijn eigen voordelen. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan gerust contact op! Bent u op zoek naar een binnenzonwering? Ook hierin bieden wij u een ruim assortiment, zoals horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, rolgordijnen, plisse en duette, duo-roller, romana, houtproducten en dakraamproducten.

Interesse in woningstoffering?

Heeft u interesse in woningstoffering in de omgeving van Lelystad? Kom dan zeker langs bij Stolk & Zonen. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar u uit kunt kiezen. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Woningstoffering Lelystad

Meld u aan voor onze nieuwsbrief