Witgoed en woninginrichting

Vinylstroken, de sfeervolle vlakke vloerbedekking, voor ieder interieur

U wilt een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig is te onderhouden. Vinyl stroken zijn dan bij uitstek de uitkomst.

Vloeren bestaande uit vinylstroken zijn bijzonder mooie vloeren, uitgevoerd in hout, steen en een aantal uit metaal dessins. Vooral de vloeren met de Authentic uitstraling geven U het gevoel dat U een echte houten vloer in huis hebt, echter zonder het onderhoud van hout.

Vloeren van vinyl stroken zijn wel eens onterecht bestempeld als een slechte vloer waar snel strepen op komen. Elke PVC vloer is bevattelijk voor weekmakers in het rubber van schoenen, als een vloer in de was wordt gezet zoals voorgeschreven door alle fabrikanten heeft U daar geen last van. De voordelen van vinylstroken zijn de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en ze zijn hygiënisch.

Vinyl stroken kunnen eigenlijk overal ingezet worden. Het kan door het hele huis heen. Alleen is het wel een voorwaarde dat er een betonnen ondergrond ligt. Dan moet er in de meeste gevallen eerst geëgaliseerd worden, want we willen een strakke vloer zonder oneffenheden. Waar U dan ook jaren plezier aan zult beleven. Vinyl stroken zijn er niet alleen voor huiselijk gebruik maar ook voor openbare gebouwen, kantoren, winkels, garage’s etc etc te veel om op te noemen. Wanneer U veel prijsverschil ziet kijk dan eerst naar de toplaag want vaak mag voor huiselijk gebruik de toplaag wat minder zijn als voor projecten

pvcstrokenimg-1024x640
Vloeren Lelystad

Meld u aan voor onze nieuwsbrief