Witgoed en woninginrichting

Reparatie droger

Doet uw droger het niet meer goed of werkt hij helemaal niet meer? Dan is het tijd om een expert in te schakelen voor de reparatie van uw droger! Bij Stolk & Zonen bieden wij de ervaring en kennis die nodig is bij de reparatie van uw droger.

Expert inschakelen reparatie droger

Heeft u problemen met uw droger en wilt u de hulp inschakelen voor de reparatie van uw droger? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Onze monteur komt zo snel mogelijk bij u langs om u te helpen bij de problemen met uw droger. Door zijn jarenlange ervaring en voldoende kennis kunt u snel weer genieten van een goedwerkende droger.

Professionele monteur

Onze monteurs hebben stuk voor stuk de juiste kennis en ervaring om u goed te helpen. Zij hebben kennis van alle soorten merken en modellen drogers. Daarnaast doen zij elk jaar aan nascholing waardoor ze op de hoogte zijn van de nieuwste modellen en technieken. Er is geen droger die onze monteurs niet repareren kunnen!

Vervangende onderdelen droger

Mochten er onderdelen van uw droger zijn die vervangen moeten worden, kunnen wij deze eenvoudig voor u bestellen. Dat is niet ideaal? Zo kunnen we meteen het juiste onderdeel voor u bestellen en deze vervangen voor u.

Snel en vakkundig geholpen

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@stolkzonen.nl of te bellen naar 06-53657365. Houd de volgende informatie bij de hand zodat we u meteen goed kunnen helpen: het merk, productienummer, serienummer, leeftijd van het apparatuur, uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Eén van onze vakbekwame monteurs komt zo snel mogelijk bij u langs om uw droger te bekijken en te repareren.

Uw droger laten repareren?

Neem gerust even contact op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief