Witgoed en woninginrichting

Vloeren Lelystad

Zijn de vloeren van uw woning aan vervanging toe? Of vindt u uw huidige vloer niet meer mooi passen bij uw interieur of wensen? Wellicht kunt u dan de vloeren bij ons in Lelystad te bekijken. Wij hebben verschillende soorten vloeren in ons assortiment. Denk hierbij aan vinyl vloeren, laminaat en pvc-stroken. Daarnaast is het ook mogelijk om uw vloer meer uitstraling te geven door tapijten of matten neer te leggen. Wilt u graag een nieuwe vloer, maar heeft u nog geen idee welke? Lees dan verder!

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes in iedere woning. Vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs en maten. Zo kunt u denken aan een plankmotief, tegelmotief en nog veel meer. Daarnaast zijn deze vloeren eenvoudig te onderhouden en erg duurzaam door de sterke toplaag.

Laminaat

Voor elke woning hebben wij geschikte laminaatvloeren. Bij ons kunt u zeker vinden wat past bij uw wensen en bij het interieur van uw woning. Heeft u kinderen die vaak knoeien? Dan is een laminaat ideaal voor u! Laminaat is namelijk slijt- en vochtbestendig. Daarom is het gemakkelijk te onderhouden en kan het wel tegen een stootje. Ook is het plaatsen van laminaat gemakkelijk door de kliksystemen. Laminaatvloeren zien er prachtig uit in woonkamers en slaapkamers.

Pvc-stroken

Pvc-stroken worden ook wel vinylstroken genoemd. Vinylstroken zijn prachtige vloeren in hout, steen en uit metaal dessin. Wilt u een authentieke look creëren voor uw woonkamer? Dan is een houtenvloer dessin geschikt voor u. Pvc-stroken kunnen overal ingezet worden. Echter is het wel een voorwaarde dat er een betonnen ondergrond ligt, zodat de vloer straalt. Vinylstroken zijn ook geschikt voor openbare gebouwen, zoals kantoren, winkels en garages.

Tapijten en matten

Tapijten en matten zijn ideaal om uw woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes een extra mooie uitstraling te geven. Een tapijt maakt het interieur van uw direct aantrekkelijker en mooier. Ook is het meestal fijner om in de wintermaanden een tapijt te gebruiken, zodat u het minder snel koud heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie verkrijgen over onze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard is het mogelijk om langs onze showroom te komen en de verschillende vloeren van dichtbij te bekijken. Wij helpen u graag verder hierbij.

Vloeren Lelystad

Meld u aan voor onze nieuwsbrief