Witgoed en woninginrichting

Wasmachine Lelystad

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine? Of is uw huidige wasmachine stuk? Voor alle benodigdheden voor uw wasmachine bent u bij Stolk & Zonen in Lelystad aan het juiste adres! Stolk & Zonen heeft de beste en mooiste wasmachines in Lelystad. Onze wasmachines zijn voorzien van vele extra’s. Op deze manier kunt u gemakkelijk de was onder controle houden. Wij lichten graag de diverse modellen toe.

Wasmachine met extra’s

Stolk & Zonen in Lelystad heeft extraKlasse wasmachines in het assortiment. Deze modellen beschikken over speciale programma’s voor donkere was, lingerie en vitrages. Daarnaast zien de extraKlasse wasmachines er stijlvoller uit qua design dan wasmachines zonder extra’s. Ook beschikken deze wasmachines over een aquastop en extra geluidsisolatie. Hierdoor kunt u uw was ’s nachts laten draaien zonder daar last van te hebben. Deze prachtige Siemens wasmachines blinken uit in gebruiksgemak, energiezuinigheid en een modern design. Laat alle vuile was maar komen!

Reparatie wasmachine LelystadWasmachine Lelystad

Naast het aanschaffen van een nieuwe wasmachine, is het ook mogelijk om uw wasmachine te laten repareren bij ons! Onze monteurs hebben jarenlange kennis en ervaring in alle soorten witgoedapparatuur. Of u nou een wasmachine van het merk AEG heeft of het merk Zanussi, we repareren alle soorten wasmachines. Wij zorgen ervoor dat uw wasmachine weer werkt zoals voorheen.

Onderdelen wasmachine

Stolk & Zonen beschikt over verschillende onderdelen van diverse modellen wasmachines. Is een onderdeel van uw wasmachine aan vervanging toe? Of is een onderdeel kapot, waardoor uw wasmachine niet meer (goed) werkt? Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen eenvoudig de onderdelen die kapot of beschadigd zijn voor u bestellen. Zo hoeft u deze niet apart te bestellen bij een ander bedrijf.

Repareren wasmachine Lelystad?

Wilt u uw wasmachine laten repareren bij een expert? Neem dan direct contact met ons op. Benoem altijd het merk, productienummer, serienummer, leeftijd apparaat, uw naam, telefoonnummer en een e-mailadres, zodat wij u meteen kunnen helpen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief